LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
Uraza desberdinak, 2 porruen atal zuri, 2 ahate izter konfitatu, 8 tomate cherry. Saltsa: 6 koilarakada olio, 2 koilarakada ozpin, koilarakadatxo bat ziape, koilarakada bat laranja zukua, koilarakadatxo bat ezti, gatza.
Zailtasuna 2
1. Konfitari gantz gehiena kendu eta gorde. Azpil batean jarri eta labe beroan, 200 gradutan, 15 minutuz sartu. Konfitari hezurra kendu eta tiratan moztu.
2. Porruak lau zatitan moztu.
3. Eltze batean ur ugari eta gatza irakiten jarri. Porruak gehitu eta 10 minutuz egosi. Ondo xukatu.
4. Porrua ahateren gantzan sartu eta egosi, su eztitan, 60 gradutan, 5 minutuz. Ondo xukatu.
5. Urazak garbitu eta txikitu.
6. Tomateak ondo garbitu eta zerrendatan moztu.
7. Saltsaren osagaiak irabiatu.
Plateretan uraza, tomatea, porrua, saltsa eta izterra jarri.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
Kimu desberdinak, 2 ahate izter konfitatu, porru bat, granada erdia, 4 ahuntz gatza zati. Saltsa: 9 koilarakada olio, 2 koilarakada ozpin, koilarakada bat ezti, gatza.
Zailtasuna 2
1. Ahate konfitatuta aurreko errezetan esan dugun bezala prestatu.
2. Porrua tiratan moztu eta frijitu.
3. Saltsaren osagaiak irabiatu.
4. Plantxa batean gazta bi aldeetatik gorritu.
Plateretan kimuak, granada, ahatea, saltsa, gazta eta porrua jarri.