APR. 14 2023 - 06:20h Labean erretako barazkiak GETTY IMAGES (GETTY IMAGES) Amagoia Bilbao LEHENENGO ERA Osagaiak 4 lagunentzat300 g alberjinia, 350 g kuiatxo, 250 g tomate, 150 ml tomate saltsa, 200 g queso Mozarella fresko, Idiazabal gazta, olioa, gatza, oreganoa. Zailtasuna 2 1. Barazkiak garbitu eta zerrendatan moztu.2. Molde biribil bat tomate saltsa-rekin estali. Oregano pixka bat bota.3. Gainean barazkiak modu alternatiboan jarri.4. Gazta zerrenda finetan moztu eta barazkien tartean jarri. Gainetik gatza, oreganoa eta olio pixka bat bota.5. Labe beroan sartu, 180 gradutan, 20 minutuz.6. Barazkien gainetik birrindutako gazta bota. Labean sartu eta gainerre.BIGARREN ERAOsagaiak 4 lagunentzat300 g kuia, 200 g azenario, 300 g patata, 200 g boniato, tipula bat, 50 g ekilore hazi, 30 g kuia hazi, Idiazabal gazta, olioa, gatza, piperbeltz beltza. Zailtasuna 11. Barazkiak zuritu eta dadotan moztu.2. Azpil batean barazkiak jarri. Gainetik gatza, piperbeltz beltza eta zurrusta bat olioa bota.3. Labe beroan sartu, 220gradutan, 20-25 minutuz. Noizean behin eragin.4. Zartagin batean haziak gorritu.5. Barazkien gainetik haziak eta birrindutako gazta bota. Labean sartu eta gainerre.