OCT. 10 2023 - 06:35h Pak choi plantxan GETTY IMAGES (GETTY IMAGES) Amagoia Bilbao LEHENENGO ERAOsagaiak 4 lagunentzat4 pak choi, baratxuri ale bat, 200 g shiitake, 50 g kakahuete, olioa, gatza. Zailtasuna 21. Pak choiak luzeran erditik moztu. Urarekin ondo garbitu eta xukatu.2. Zartagin batean txikitutako baratxuria olio pixka batekin erregosi.3. Shiitakeak tiratan moztu eta baratxuriarekin batera arin erregosi.4. Zartagin batean kakahueteak gorritu, su oso eztitan. Txikitu.5. Plantxa bat olio pixka batekin berotu eta pak choiak erre, 5 minutuz alde bakoitzetik. Gatza bota.Plateretan shiitakeak jarri eta gainean pak choia. Gainetik kakahueteak bota.BIGARREN ERAOsagaiak 4 lagunentzat4 pak choi, sesamo haziak. Saltsa: koilarakadatxo bat ziape, koilarakada bat soja saltsa, 100 g gazta krema, koilarakadatxo bat ezti. Zailtasuna 21. Pak choiak luzeran erditik moztu. Urarekin ondo garbitu eta xukatu.2. Saltsaren osagaiak irabiatu. 3. Zartagin batean sesamo haziak gorritu, su oso eztitan. 4. Plantxa bat olio pixka batekin berotu eta pak choiak erre, 5 minutuz alde bakoitzetik. Gatza bota.Plateretan pak choia jarri eta gainetik saltsa bota.