JUL. 01 2024 - 06:00h Arin erregositako txerri solomoa GETTY IMAGES (GETTY IMAGES) Amagoia Bilbao LEHENENGO ERAOsagaiak 4 lagunentzat600 g txerri solomo, tipula bat, piper berde bat, piper gorri bat, piper ori bat, 2 baratxuri ale, koilarakada bat sesamo hazi, olioa, jengibrea, gatza. Zailtasuna 2 1. Txerri solomoa tiratan moztu eta gatza bota. 2. Txikitutako tipula olio zurrusta batekin zartagin handi batean edo wok batean erregosi, su ertainetan.3. Tiratan moztutako piperrak, txikitutako baratxuriak eta birrindutako jengibre zatitxo bat gehitu eta minutu batez arin erregosi. 4. Txerria eta haziak gehitu eta arin erregosi.BIGARREN ERAOsagaiak 4 lagunentzat600 g txerri solomo, 2 baratxuri ale, tipula bat, 2 azenario, 200 g kuiatxo, koilarakada bat ezti, soja saltsa, olioa, gatza, piperbeltz beltza, limoi erdia, perrexila. Zailtasuna 2 1. Txerri solomoa tiratan moztu eta gatza eta piperbeltz beltza bota. 2. Txikitutako baratxuriak olio zurrusta batekin zartagin handi batean edo wok batean erregosi, su eztitan.3. Tiratan moztutako tipula, azenarioa eta kuiatxoa gehitu eta minutu batez arin erregosi. 4. Txerria, limoiaren zukua, txikitutako perrexila, soja eta eztia gehitu eta arin erregosi.