Osagaiak:
- 8 melokotoi
- 500ml. ardo beltz
- Kanela /limoi azala
- 75g. azukre
- 400ml. esnegain
- 2 koilarakada azukre
Egiteko era:
Ardoa infusionatu kanela, azukrea eta limoiarekin.
Malokotoiak bertan egosi (egosiak badira, 15 minutu; freskoak badira, ordubete) eta gero hoztu.
Esnegaina montatu azukrearekin eta melokotoiak bete.
Kanela birrindu pixka batekin dekoratu.
Voyages
Fábrica de Arte, un espacio alternativo de La Habana que oxigena la cultura
Musique
Muguruza lleva ‘Sarri Sarri’ a Martutene 39 años después de la fuga que la inspiró
Musique
«Allá por donde pasamos, vamos creando relaciones y dejando amistades»
Musique
60 urteko ibilbideari bukaera ematea erabaki du Benito Lertxundik
Musique