Osagaiak:
- 8 melokotoi
- 500ml. ardo beltz
- Kanela /limoi azala
- 75g. azukre
- 400ml. esnegain
- 2 koilarakada azukre
Egiteko era:
Ardoa infusionatu kanela, azukrea eta limoiarekin.
Malokotoiak bertan egosi (egosiak badira, 15 minutu; freskoak badira, ordubete) eta gero hoztu.
Esnegaina montatu azukrearekin eta melokotoiak bete.
Kanela birrindu pixka batekin dekoratu.
Viajes
Fábrica de Arte, un espacio alternativo de La Habana que oxigena la cultura
Música
Muguruza lleva ‘Sarri Sarri’ a Martutene 39 años después de la fuga que la inspiró
Música
«Allá por donde pasamos, vamos creando relaciones y dejando amistades»
Música
60 urteko ibilbideari bukaera ematea erabaki du Benito Lertxundik
Música