LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
250 g noodle, baratxuri ale bat, azenario bat, 100 g kuiatxo, 300 g otarraixka, 2 koilarakada soja saltsa, olioa.
Zailtasuna 2
1. Kazola handi batean ur ugari irakiten jarri.
2. Ura irakiteko moduan dagoenean, noodleak eta gatza bota; egosi ontzian jartzen duen denbora eta noizean behin eragin. Ez busti ur hotzean.
Aldi berean honako hauek prestatu:
1. Txikitutako baratxuria olio zurrusta batekin erregosi.
2. Tiratan moztutako azenarioa eta kuiatxoa gehitu eta arin erregosi.
3. Otarrainxkak zuritu eta barruan daukaten hari beltza kendu. Barazkiei otarrainxkak eta soja gehitu eta arin erregosi.
4. Noodleak gehitu eta nahastu.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
250 g noodle, tipulina bat, 150 g shiitake, 300 g otarrainxka, soja saltsa, olioa.
Zailtasuna 2
1. Noodleak aurreko errezetan esan dugun bezala prestatu.
2. Tiratan moztutako tipulina olio pixka batekin erregosi.
3. Tiratan moztutako perretxikoak gehitu eta erregosi.
4. Otarrainxkak zuritu eta barruan daukaten hari beltza kendu. Barazkiei otarrainxkak eta soja gehitu eta arin erregosi.
Noodleak eta aurreko nahasketa nahastu.