GAIAK

Intxaurrez beteriko barrengorriak

(GETTY IMAGES)

LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
24 barrengorri handi, tipula bat, 3 baratxuri ale, 9 intxaur, 2 tomate lehor, perrexila, olioa, limoia, gatza.

Zailtasuna                        2              

1. Barrengorriak ondo garbitu eta hankak kendu.
2. Txikitutako tipula eta baratxuriak olio pixka batekin erregosi.
3. Txikitutako hankak gehitu eta erregosi.
4. Tomateak eta intxaurrak txikitu eta nahastu.
5. Plantxa bat olio pixka batekin berotu eta barrengorriak erre, bi aldeetatik. Gatza bota.
6. Barrengorriak aurreko betegarriarekin bete. Gainetik irabiatutako 4 koilarakada olio, koilarakada bat limoi zuku eta txikitutako perrrexila bota.
7. Labe beroan sartu, 180ºC-an, 5-8 minutuz.

BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
24 barrengorri handi, 100 g ahuntz-gaztaren errulo, 9 intxaur, baratxuri ale bat, koilarakada bat pinazi, 4 hosto albahaka, 3 koilarakada olio, gatza.

Zailtasuna                        2              

1. Barrengorriak aurreko errezetan esan dugun bezala prestatu.
2. Txikitutako hankak erregosi.
3. Hankak, intxaurrak eta gazta nahastu. Barrengorriak bete.
4. Baratxuria, pinaziak, albahaka, gazta eta olioa irabiagailuarekin nahasi. Barrengorrien gainetik bota eta azpil batean jarri.
5. Labe beroan sartu, 180ºC-an, 5-8 minutuz.