08 JUL. 2024 - 06:40h Gula entsaladak GETTY IMAGES (GETTY IMAGES) Amagoia Bilbao LEHENENGO ERAOsagaiak 4 lagunentzatUraza desberdinak, baratxuri ale bat, 250 g gula, 100 g barrengorri, sagar bat, 50 g-ko 4 ahuntz gazta errulo. Saltsa: 10 koilarakada olio, 3 koilarakada ozpin, 50 g intxaur, gatza. Zailtasuna 1 1. Uraza garbitu, ondo xukatu eta zatitu.2. Zartagin batean txikitutako baratxuria olio zurrusta batekin erregosi. 3. Tiratan moztutako barrengorriak gehitu eta erregosi. Gulak gehitu eta arin erregosi.4. Sagarra zuritu eta dado txikitan moztu. 5. Zartagin batean, oliorik gabe, gazta bi aldeetatik gorritu.6. Saltsaren osagaiak irabiagailuarekin nahasi.Plateretan hurrenez hurren uraza sagarra, gulak, saltsa eta gazta jarri. BIGARREN ERAOsagaiak 4 lagunentzatUraza, baratxuri ale bat, 250 g gula, aguakate bat, 100 g oliba beltz, 100 g garbantzu egosi, piperrautsa. Saltsa: 12 koilarakada olio, 3 koilarakada ozpin, gatza. Zailtasuna 11. Uraza garbitu eta zatitu. Aguakatea zerrendatan moztu.2. Txikitutako baratxuria olio zurrusta batekin erregosi.3. Garbantzuak eta gulak gehitu eta erregosi. Piperrautsa bota.Plateretan hurrenez hurren uraza aguakatea, gulak eta olibak jarri. Gainetik irabiatutako saltsa jarri.