
LEHENENGO ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
100 g babarrun zuri, tipula bat, 3 zerba, 2 baratxuri ale, koilaratxo erdia kurkuma, olioa, gatza, piperbeltz beltza.
Zailtasuna 2
1. Babarrunak garbitu. Bezperan 2 litro eta erdi ur hotzetan beratzen jarri. Presio-eltze batean babarrunak, ura eta gatz pixka bat jarri. Estali eta 20 minutuz egosi.
2. Zerbak ondo garbitu. Zerbaren orri-mamia eta berdea banandu. Berdeak garbitu eta txikitu. Orri-mamiei hariak kendu eta txikitu.
3. Eltze batean txikitutako tipula olio pixka batekin erregosi, su eztitan.
4. Txikitutako baratxuriak, kurkuma eta zerbak gehitu eta 3 minutuz erregosi.
5. Babarrunak gehitu eta 15 minutuz egosi. Behar adina gatz eta piperbeltz beltz bota.
BIGARREN ERA
Osagaiak 4 lagunentzat
100 g babarrun zuri, tipula bat, baratxuri ale bat, azenario bat, 250 g aza, olioa, gatza.
Zailtasuna 2
1. Babarrunak garbitu. Bezperan ur hotzetan beratzen jarri.
2. Eltze batean txikitutako tipula eta azenarioa olio pixka batekin erregosi.
3. Babarrunak, txikitutako baratxuria eta 2 litro barazki salda gehitu. Tapatu eta egosi, su eztitan, bi orduz.
4. Aza garbitu eta txikitu. Babarrunei gehitu eta 15 minutuz egosi. Behar adina gatz bota.

«Es un honor que nos comparen con Banda Bassotti, son únicos»

Unas 450 mujeres mueren en embarazos o partos en Europa al año, un 62 % menos que en el 2000

«Todo ha cambiado mucho, pero el capitalismo sigue siendo implacable»

Hatortxuk erronka jarri dio euskal gizarteari: 7.049 boluntario biltzea agur festarako
