NAIZ+

«Gora Errusia!» sareen mintzoa, Espainiako selekzioaren agurraren ondoren

Sarean aurkitutako irudi bat.

Espainiako selekzioak agur esan dio mundialari Errusiaren aurka, final-zortzirenetan galdu ostean. Errusiarrak penaltietan nagusitu dira, 3-4, partida eta luzapena bana amaitu eta gero.

Partidako lehen gola 12. minutuan iritsi zen; Sergei Ignashevichek egin zuen, bere atean. Markagailuan berdinketa ezarri duen gola, berriz, 42. minutuan iritsi zen penaltiz, Artem Dyubaken eskutik. Luzapenean, emaitza bere horretan geratu ostean, penaltietara iritsi dira. Penaltietan ostera, Iniestak, Piquek eta Sergio Ramosek sare barrura bidali dute baloia, baina Kokek eta Iago Aspasek huts egin dute. Smoloc, Ignashevich, Golovin eta Cherishev errusiarrek, berriz, asmatu egin dute.

Espainiaren kanporatzea pozez hartu dute askok. Etxafuegoak entzun dira han eta hemen eta sare sozialetan Errusiaren aldeko mezuak topatu ditugu non-nahi.