NAIZ

Marmitakoa, lapikoan eta ahoan

Lehiaketa gastronomikoak ohikoak dira Aste Nagusian. Atzo marmitakoaren txanda izan zen. Goizetik eguerdira bitartean 124 talde aritu ziren lanean platerik onena egiteko asmoz. Sinkuartel izan zen konpartsen artean onena, eta kuadrillen artean Gure Biltokik irabazi zuen. Ostiralean, berriz, bakailaoa pil-pil erara egiten trebeenak Iru Lagunak kuadrillakoak izan ziren.

Lehiaketa gastronomikoak ohikoak dira Aste Nagusian. Atzo marmitakoaren txanda izan zen. Goizetik eguerdira bitartean 124 talde aritu ziren lanean platerik onena egiteko asmoz. Sinkuartel izan zen konpartsen artean onena, eta kuadrillen artean Gure Biltokik irabazi zuen. Ostiralean, berriz, bakailaoa pil-pil erara egiten trebeenak Iru Lagunak kuadrillakoak izan ziren. Aritz LOIOLA | FOKU